KDO Cycle Parts turners het land in.

In Tilburg was de eerste van twee kwart finales voor turners richting het NK. De tweede wordt over twee weken gehouden in Leusden. In Tilburg was de kwalificatie wedstrijd op 25 en 26 maart in het sportcomplex T Kwadraat. KDO had vijf turners in Tilburg die een plaats in de halve finale wilden verdienen. Bij de pupillen had KDO twee deelnemers in de strijd. Sem van Heeswijk en Troy Tsironis begonnen matig aan hun wedstrijd maar gaandeweg begonnen zij te geloven in een goede klassering. Voor Sem pakte dit goed uit, hij werd negende en mag in mei naar de halve finale. Troy werd veertiende en is helaas uitgeschakeld.

KDO had ook twee senior 4 deelnemers. Benno Hammerstein en Johan van Nimwegen hadden nog iets goed te maken na hun wisselvallige wedstrijd van enkele weken geleden. Het ging dit tweetal veel beter af en stegen meerdere plaatsen. Benno werd tiende, met een blaar zo groot als een euro, terwijl Johan keurig de zevende plaats voor zich opgeëiste.

Tim Geuze, instap 10 deelnemer, was de KDO troef op zondag. De verwachtingen waren hoog gespannen na zijn goede prestaties voor deze kwart finale. Tim maakte de verwachtingen waar, werd vijfde, en mag naar de halve finale op zaterdag 6 mei in Hoofddorp. In Hoofddorp zal voor de KDO Cycle Parts turners gestreden worden voor een plaats bij de eerste twaalf. Dit geeft dan het recht op deelname aan het NK op 10 juni in Waalwijk.

[cycloneslider id=”kdo-cycle-parts-turners-het-land-in”]

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *