Op zaterdag 18 maart hield KDO haar jaarlijkse volleybaltoernooi voor de dames conditie groepen. Er waren vier teams samengesteld met elk een ludieke naam. Elk team speelde drie voorwedstrijden, elke wedstrijd tot vijftien punten. Na deze voorwedstrijden werd er een troostfinale en de grote finale gespeeld. De troostfinale werd door het team De Rooie gewonnen met 15-11 van het team Streepje voor 2.
In de finale werd gespeeld tot 25 punten. Het zou een spannende finalewedstrijd worden. Tot 23-23 ging de strijd gelijk op. Er was niet te voorspellen wie, in deze twaalfde toernooi editie, zou gaan winnen. Het team Streepje Voor 1 versloeg de Zwarte Raven met 25-23.
Het winnende team bestond uit de dames; Ariena Bitter, Saskia Schuitmaker, Martina de Geus, Dickie Riedijk, Jeanette de Zeeuw en Bea Herrewijnen. Deze dames kregen niet alleen een medaille maar ook de felbegeerde wisselbeker. In de Foyer werd er nog gezellig nagepraat over dit, door trainer Peter Souren, voor het laatst georganiseerd volleybaltoernooi.

[cycloneslider id=”volleybaltoernooi”]

Categorieën: Geen categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

6 reacties

Peter · 18/03/2017 op 15:35

Dames.
Hartelijk dank voor deze gezellige gedenkwaardige volleybal ochtend.
Peter Souren

    Riekje Wols-van der Willik · 18/03/2017 op 17:16

    In gedachten ben ik bij jullie geweest…. Felicitaties voor de winnaar en mijn team de zwarte Raven heeft zich goed geweerd heb ik begrepen…. Bravo meiden!!! En hulde voor Peter die 12 tournooien zo mooi georganiseerd heeft!! Groet van Riekje Wols ?

Dickie Riedijk · 18/03/2017 op 17:34

Het was weer een prachtig tournooi. Natuurlijk zijn wij superblij de winnaar geworden te zijn.
Peter, het was top georganiseerd!
Heel veel dank,

Dickie Riedijk

Jeanette de Zeeuw · 18/03/2017 op 17:43

Peter,
Bedankt, we hebben weer een leuke en gezellige ochtend gehad. De finale was super spannend!

Jeanette de Zeeuw

Ariena Bitter · 18/03/2017 op 17:49

Het was weer super leuk en gezellig!! Leuk om met de KDO collega groepen samen te spelen. We kijken er elk jaar naar uit. En door de jaren heen zijn we steeds beter gaan volleyballen. Het plezier staat altijd voorop. Het was een spannende finale!! We zijn er best trots op dat we met de donderdag avond club het eerste en ook de laatste toernooi hebben gewonnen. Bedankt Peter!! Dankzij jouw organisatie hebben we weer genoten van een heel leuk toernooi!

Bea Herrewijnen · 19/03/2017 op 12:40

Helaas het laatste volleybal toernooi Peter! Ondanks dat ik eigenlijk volleybal niet leuk vond, waren de toernooien onder jou bezielende leiding altijd gezellig. Bedankt ook namens mij!

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *