Trainingsstage KDO-Sport dames

In de voorjaarsvakantie gingen de landelijke wedstrijdturnsters van KDO-Sport op trainingsstage bij Turnschool Rijssen. De meisjes en dames van de N1 t/m N4 en 1e t/m 3e divisie hebben ontzettend hard getraind  en dit resulteerde in goede prestaties. Een mooie boost om dit seizoen op verder te bouwen. Aangevuld met sportieve groepsactiviteiten, beleefden ze veel plezier in deze midweek.

Met trots kijken we terug op een geslaagde trainingsstage, mogelijk gemaakt door onze sponsoren; Città Romana, Waterbus Haringvliet, Geldvoorelkaar.nl, Inspiranda, Bakkerij de Visser, Supermarkt Coop, Van Loo Advies, Installatiebedrijf van Lenten, Klussenbedrijf Trommel, LM Europe, Bakkerij van der Spoel, Hoekstra Broodjes Expres, Steefit Sporttherapie En Sportmassage, Topits Travel, 0181Training, Happy Music, Hotel Terminus Goes, Aacz en Eetcafe ‘t Hoeckie.

Fantastisch dat bovenstaande bedrijven bereid waren om de trainingsstage te sponsoren. Heel erg bedankt voor jullie bijdrage!

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *