Op zondag 12 februari was in Duiven, bij Arnhem, de eerste landelijke plaatsingswedstrijd voor turners. De KDO Sport Cycle Parts turners traden met zeven personen aan.
In de categorie pupil 9 turnden Sem van Heeswijk, Troy Tsironis en Jesse van den Berg. Bij de pupillen konden zich maar elf turners plaatsen voor een vervolg wedstrijd richting NK. Sem werd vierde, Troy werd negende, terwijl Jesse zich niet wist te plaatsen omdat hij vijftiende werd.
Later op de dag waren drie KDO senior 5 turners aan de beurt. In deze categorie was het de verwachting dat zij de vervolg wedstrijd zouden kunnen bereiken.  In de categorie junior 2 toonde Mitch de Vos zijn kunnen. Dat dit goed lukte blijkt wel uit de uitslag. Mitch de Vos werd bij de junioren derde.
Bij de junioren en de senioren gingen maar liefst 21 deelnemers per categorie door naar de volgende wedstrijd. Bij de senioren 5 was de uitslag; Sebastiaan Willemsen vierde, Jordi Noordam tiende en Tom Imholz vijftiende. Deze uitslag had voor Sebastiaan positiever kunnen uitvallen als ons protest bij het paard voltige was toegekend. Helaas was dit niet het geval en het koste hem een tweede plaats. Al deze geplaatsen KDO Cycle Parts turners mogen in maart/april deelnemen aan de kwartfinale richting het NK.

[cycloneslider id=”turners-op-weg-naar-nk”]

Categorieën: Geen categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *