Eerste kwalificatie 1e divisie KDO-Sport
Voor de N1 instappers en de 1e divisie turnsters zijn er 2 kwalificatie momenten.

Beide wedstrijden tellen mee voor plaatsing voor de halve finale. De beste 12 turnsters per baan stromen door.
Eline Starink, ons enige 1e divisie senior turnster turnde zaterdag avond haar wedstrijd. Ze begon bij sprong met een hoge uitgevoerde overslag salto. Ze behaalde hier het één na hoogste cijfer. Helaas viel ze bij de andere 3 toestellen en zakte al snel af naar de 17e plek.
Onze jongste turnster, Tessa Brakel turnt bij de instappers N1. Tessa turnde zondag ochtend een goede wedstrijd in Breda. Helaas viel ze 2 keer van de balk en bij de andere toestellen heeft ze ook nog wel wat punten waar ze hard aan gaat werken. Ze eindigde op een verdienstelijke 8ste plek en staat er dus goed voor om misschien wel door te stromen naar de halve finale. Maar dat weten we pas na de 2e kwalificatie die in maart is.

 

 

 

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *