Turnsters op dreef

De 3e divisie turnsters turnden het weekend van 28 en 29 januari hun tweede regiowedstrijd. De doorstroming naar de landelijke wedstrijden is nog niet bekend, maar we kijken met trots op de oefeningen terug.

Rowan Kiela en Roxy van Dijk (12e) begonnen beiden stabiel op balk. Rowan klom met een goede brugoefening naar de bronzen medaille. Bridget Peters straalde na een sublieme balkoefening met een boogje achterover, ze werd 7e. Mara Doornhein stak er opnieuw met kop en schouders bovenuit en won goud. Nathalie Meurs en Anne Sloekers werden op sprong beloond met de hoogste score. Anne wist de knop na een val om te zetten, ze turnde goed op vloer en won brons. Nathalie was op alle toestellen in vorm en won de zilveren medaille.

Saskia van Erk (16e) ging met haar opsprong op balk de mist in, maar herstelde zich goed. Ze turnde mooie afsprongen van zowel balk als brug. Lorena Willemse (5e) liet deze wedstrijd maar liefst 3 nieuwe elementen zien, tiktak op balk, losse radslag op vloer en kip op brug. Quinty Spel turnde netjes en stabiel op alle toestellen en won zilver.  Robin Vos (6e), Sarah Lemmen (5e) en Nienke van Veen (4e) waren aan elkaar gewaagd. Robin scoorde het hoogste balkcijfer, Sarah bleek de beste op sprong en Nienke blonk uit op vloer. Aïsha Aalbersberg turnde een keurige wedstrijd met een losse radslag op vloer en werd 7e.  Emmalie Wu (14e), Gwen Vaal (12e) en Larissa den Braasem (9e) startten met strakke oefeningen op vloer. Emmalie turnde een ruime arabier flikflak, Gwen onderscheidde zich opnieuw op sprong en Larissa was uitmuntend op balk. Stephanie Engels viel van zowel brug als balk, maar gaf niet op en maakte indruk op de jury bij sprong. De balkoefening van Nikki Landwehr was een plaatje om naar te kijken, op vloer zette ze dit voort en eindigde identiek aan de vorige wedstrijd op de 4e plaats.

[cycloneslider id=”turnsters-op-dreef”]

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *