Wederom succes voor de dames op districtswedstrijd.

Net als vorige week werden er in Amsterdam districtswedstrijden gehouden. Alleen nu voor andere niveau’s.
Voor Tessa Brakel, N1 instap, was het haar eerste echte wedstrijd in zo’n grote hal. Ze turnde een hele strakke wedstrijd en eindigde op de 14e plek.
Bij de junioren 2e divisie bleef Kiki Sloekers helaas geblesseerd thuis, maar turnde Isa Hartman een goede wedstrijd. Een paar foutjes weerhielden haar er niet van om op het podium te komen, ze werd 3e en mocht een mooie bronzen medaille mee naar huis nemen. In de laatste ronde turnden de senioren 2e divisie. Naomi Driehuis had haar dag niet en eindigde laag in de ranglijst. Joleine van Es werd bij de vorige districtswedstrijd 1e en wilde deze keer wat nieuwe elementen uitproberen omdat ze toch al door zou stromen. Dat heeft ze gedaan en zelfs met deze nieuwe elementen mocht ze nog op het hoogste schavot plaatsnemen en werd ze dus nogmaals districtskampioen van Zuid-Holland-Zuid.

[cycloneslider id=”districtswedstrijden-amsterdam”]

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *