Turnsters schitteren in het nieuw!

Zaterdag 14 januari verschenen 10 turnsters op de landelijke voorwedstrijden in Amsterdam.
Esmée de Nooijer (pupil 2 N2) startte haar wedstrijd sterk op vloer met ruime series. Op sprong en brug zette ze dit voort en eindigde als 15e van Zuid-Holland. Ika van de Pol en Charlize Klop (pupil 2 N1) hebben een enorme groei laten zien. Op brug behoorden ze tot de besten in hun categorie. Ika viel net buiten de prijzen met een 4e plaats en Charlize turnde zich naar het brons.

Bij de senioren 3e divisie beten Deborah vd Wal, Xanne Nanuru en Anouk Slockers het spits af. Dit deden ze niet onverdienstelijk en drukten met hoge uitgangswaarden en goede oefeningen een stempel op de wedstrijd. Deborah behaalde een mooie 5e plaats, Xanne won brons en Anouk werd beloond met goud! De volgende wedstrijd kwamen Elsa Fluks, Sophie van Seters en Aranka Looij in actie. Na een goede start op vloer en wisselende prestaties op de andere toestellen, bepaalde Aranka op balk de wedstrijd. Ze behaalde op dit toestel de hoogste score en won brons. Sophie greep net naast de medailles, ze werd 4e en Elsa eindigde op een keurige 8e plaats. Anouk, Xanne en Aranka bewezen, evenals tijdens de vorige voorwedstrijd, met hun podiumplekken dat ze zich met de top van de regio kunnen meten. Ook Deborah, Elsa en Sophie turnden goed. Het is nu afwachten wie kan doorstromen naar de district- en/of landelijke halve finale.

In de laatste ronde turnde Eline Starink tegelijkertijd haar wedstrijd bij de senioren 1e divisie. Hard werken is beloond, na het herstellen van haar knieblessure en het leren van nieuwe elementen, liet ze zien goed op weg te zijn. Ze werd 14e. Na deze oefenwedstrijd, kan ze de puntjes op de ï zetten voor haar plaatsingswedstrijd op 4 februari.

[cycloneslider id=”plaatsingswedstrijd”]

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *