img_2173Toestelkampioenen

De strijd om de Eilanden titel 2016 was reeds enkele weken geleden beslist. Toch kreeg het TuCo turnen een vervolg en wel om de titel toestel kampioen. De beste turners en turnsters van de selectie en de dames recreanten die keuze oefenstof turnen, streden op 10 december in de turnhal de Fazant om de individuele toestel titel. De in grote aantal aanwezige toeschouwers konden kijken en genieten van de beste gymnasten die zich hadden weten te plaatsen als deelnemer.
Op het toestel vloer kon er genoten worden van een hoog turn gehalte aan acrobatiek en souplesse. Op sprong, brug, rekstok, balk en voltige waren er veel hoogstaande oefeningen te bewonderen. Tijdens elke prijsuitreiking bleek dat KDO erg vaak in de prijzen was gevallen. Door KDO werden maar liefst 37 gouden, 20 keer zilveren en 5 keer bronzen medailles behaald. Twee gymnasten wisten zelfs op alle toestellen goud te behalen. Dit waren Sanne van der Welle en Mitch de Vos.

Een bijzonder moment was er voor KDO full time trainer Peter Souren. Dit omdat het, na 36 jaar, zijn laatste turncompetitie in zijn loopbaan als trainer van KDO was. Peter zal KDO pas verlaten na afloop van het lopende wedstrijdseizoen, en de zomervakantie.

Uitslagen

Finale balk
Finale brug
Finale rek
Finale sprong
Finale vloer
Finale voltige

[cycloneslider id=”toestelkampioenen-2016″]

Categorieën: Geen categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *