20161127_1612266 nieuwe Pieten geslaagd voor hun klim en klauter diploma.

Dank zij de hulp van 22 peuters en kleuters hebben zij met veel succes het parcours over nagemaakte dakranden, schuine daken en steile schoorstenen afgelegd. Heel geduldig en met veel enthousiasme werd er aan de Pieten voor gedaan hoe ze het beste konden balanceren en voorzichtig met kadootjes moesten gooien.
Na een uur hard oefenen hadden de 6 Pieten geen moeite meer met de steile ladder en de hoge schoorsteen. Kadootjes werden met gemak over gegooid en in de schoorsteen gegooid. Sinterklaas heeft laten weten heel blij te zijn met de hulp van deze geweldige peuters en kleuters omdat hij in deze drukke tijd heel veel hulp van Pieten nodig heeft.
Hij hoopt dat er volgend jaar weer nieuwe Pieten mogen komen oefenen met de peuters en kleuters van KDO.

[cycloneslider id=”pieten-geslaagd”]

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *