15181629_799600020179793_3846889245435875025_n-1Joleine van Es overtuigend districtskampioen.

Zaterdag 26 november turnden de n2 en 2e divisie turnsters in Rotterdam hun eerste districtskampioenschappen. Voor KDO turnde Esmée de Nooijer bij de pupil 2, Isa Hartman en Kiki Sloekers bij de junioren en Joleine van Es en Naomi Driehuis bij de senioren.

Door tijdens de trainingen veel aandacht te besteden aan de details turnde Esmée een hele nette en strakke wedstrijd. Helaas viel ze 2 keer van de balk wat haar veel punten kosten. Ze werd 20ste.

Bij de junioren maakte Isa het spannend, tot het laatste toestel lag ze op podium koers maar helaas viel ze van de brug af tijdens haar oefening en viel ze terug naar de 7e plek. Kiki turnde een goede wedstrijd, alleen ook zij viel 2 keer van de balk wat ervoor zorgde dat ze naar beneden ging in het klassement. Zij werd 14e .

Naomi die dit jaar een niveau hoger moest door haar goede prestaties van vorig seizoen was tevreden over haar wedstrijd en dat zagen we ook terug in het eindklassement, ze werd 10e.

Joleine van Es begon erg sterk bij het toestel balk. Daar haalde ze 12,5 punt, het hoogste van iedereen. Ze liet deze vorm niet meer los en ook bij haar laatste toestel, de brug behaalde ze het hoogste cijfer. Joleine turnde naar het goud met ruim 3 punten verschil op nummer 2.

Of de turnsters doorstromen naar de kwart finale weten we na de 2e districtswedstrijd die in januari plaatsvind.

[cycloneslider id=”joleine-van-es-districtskampioen”]

Categorieën: Geen categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *