img_2154

KDO scoort alweer op TuCo

Het was op 26 november alweer een geweldig turncompetitie feest voor KDO in Spijkenisse. Vorig weekend had KDO al acht Eilanden Kampioenen binnengehaald in Hellevoetsluis. Hier  kwamen nog eens zeven Eilanden Kampioenen bij.
De spanning was in de finalewedstrijd om te snijden. In de kop van alle klassementen waren de onderlinge verschillen erg klein. KDO had meerdere deelnemers die om de hoogste turn eer konden strijden. Helaas viel een enkeling enkele plaatsen terug en kon een hoge klassering vergeten. Toch waren er ook gymnasten die een of meerdere plaatsen waren gestegen. Veel KDO gymnasten mochten, door hun goede prestatie, een medaille in ontvangst nemen.
De zeven KDO-ers die zich Eilanden Kampioen 2016 mogen noemen zijn: Britt Six, Lianna Ruisch, Thijs Brandsema, Geert Strijdhorst, Tim Geuze, Sem van Heeswijk en Mitch de Vos. De meerkamp turncompetitie 2016 is hiermee afgesloten.
Wel is er nog de toestelfinale van de TuCo. Deze zal gehouden worden op 10 december in de turnhal de Fazant. De aanvang is 9 uur en zal om 18 uur zijn afgerond. Tijdens deze toestelfinale zullen de beste selectieleden en recreanten keuzeoefenstof dames strijden per toestel, om een of meerdere turntitels.  Ook hier is de toegang gratis voor toeschouwers en belangstellenden.

Uitslagen:

pupillen
jongens-pupillen
jongens-junior_senior
jongens-jeugd
jongens-instap
jeugd-1
instap

[cycloneslider id=”kdo-scoort-alweer-op-tuco”]

 

Categorieën: Geen categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

1 reactie

Peter · 27/11/2016 op 13:16

Alle deelnemers van harte gefeliciteerd met jullie prestaties. Helaas is de foto, met hierop de Eilanden Kampioenen Thijs Brandsema en Geert Strijdhorst, mislukt. Hiervoor mijn excuses.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *