dsc04095

KDO-Sport springgroep wint prijzen op de open Pijnackerse springkampioenschappen.
De 23e Open Pijnackerse Springkampioenschappen werden vandaag gehouden in sporthal de Viergang. De selectie springgroep deed dit jaar voor het eerst mee. Ivy Helbers, Daphne Knap, Fenne Kolbeek, Suhailey Albertus en Noa Helbers hadden zich ingeschreven op drie toestellen: pegasus/kast, minitrampoline en vloer. Wat was het spannend! En wat een mooie resultaten zijn er vandaag behaald!
Ivy Helbers behaalde een mooie bronzen medaille met kastspringen in de categorie jeugd, niveau 3. Daphne Knap behaalde een gouden medaille op de trampoline en een zilveren medaille op de pegasus in de categorie junior, niveau 2. Suhailey Albertus, Fenne Kolbeek en Noa Helbers turnde ook in de categorie junior, niveau 2. Fenne Kolbeek mocht naar huis met twee bronzen medailles. Suhailey Albertus behaalde een mooie gouden medaille op vloer. Noa Helbers behaalde een nettje vijfde plaats op trampoline. Zij viel hierdoor net buiten de prijzen. Namens de trainers en trainsters van KDO-sport: Van harte gefeliciteerd met jullie resultaten, meiden!

[cycloneslider id=”kdo-sport-springgroep-wint-prijzen”]

Categorieën: Geen categorie

1 reactie

Peter · 20/11/2016 op 22:05

Wat een super resultaat bij jullie eerste individueel optreden in wedstrijd verband. Allen van harte gefeliciteerd.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *