img_2147KDO turnsters grijpen Eilandentitel

Wat kan kijken naar turnen mooi zijn. Het meedoen aan wedstrijden is voor de deelneemsters een persoonlijke uitdaging. Dit al helemaal als de competitie verdeeld is over twee wedstrijden. Na een van de twee turncompetitie wedstrijden van Voorne Putten en Rozenburg waren de onderlinge verschillen, in de kop van het klassement, erg klein.
Op zaterdag 19 november was de tweede en laatste wedstrijd van deze TuCo. Van negen tot twintig uur werd er sportieve strijd geleverd. Dit soms met verrassende resultaten. Er waren in totaal vier wedstrijdronden met steeds na elke ronde de uitslag per categorie.
Zeer veel KDO turnsters werden met een medaille beloond. Anderen moesten genoegen nemen met het applaus van het talrijke publiek. Na de wedstrijd werden de totaal scoren van beide wedstrijden opgeteld. Hieruit bleek dat maar liefst acht KDO turnsters Eilanden Kampioen 2016 waren geworden.
De kersverse Eilanden Kampioenen zijn; Fleur Overgaauw, Sanne van der Welle, Nikki Landwehr, Gwen Vaal, Annieka Kamstra, Mara Doornhein, Noëlle Westerman en Anne Sloekers.
Zaterdag 26 november zullen alle jongens en de recreatie meisjes met verplichte oefenstof strijden om de fel begeerde Eilanden titel. Hier zullen alle KDO gymnasten natuurlijk weer hun beste beentje voorzetten.

Uitslagen:

senior
pupillen
junior
jeugd-1
instap
jeugd

[cycloneslider id=”eilandentitel-voor-de-dames”]

 

Categorieën: Geen categorie

2 reacties

Czevenhuizen · 20/11/2016 op 13:24

Deze wedstrijden zijn stimulerend voor de turnsters om ze te motiveren flink te trainen en dan ook de resultaten te kunnen tonen!

Peter · 20/11/2016 op 22:02

De deelneemsters die aan de toestelfinale op 10 december mogen deelnemen zullen worden bekendgemaakt na de tweede tuco wedstrijd van de andere groepen. Deze turnen a.s. zaterdag 26 november in Spijkenisse.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *