img_2112Geslaagde herstart TuCo in Spijkenisse

Zaterdag 5 november was de start van de turncompetitie van Voorne Putten en Rozenburg. Vorige week was al de, voor KDO, zeer succesvolle start van de selectie en keuzeoefenstof dames. Hier werden maar liefst 23 medailles veroverd door de dames. In Spijkenisse zetten alle jongens en recreanten meisjes verplichte oefenstof hun beste beentje voor. Net als vorige week waren de onderlinge verschillen tussen de deelnemers erg klein. Soms was er maar vijf honderdste verschil tussen de koplopers. Alle KDO gymnasten verdienden in Spijkenisse maar liefst 14 medailles. Dit brengt het totaal aantal prijzen tijdens de eerste tuco wedstrijd voor KDO op 37. Of dit bij de tweede en finale wedstrijd, ook zo zal zijn is een open vraag. De nummers een van elke categorie zal zich Eilanden Kampioen 2016 mogen noemen.

[cycloneslider id=”geslaagde-herstart-tuco”]

 

a-jeugd
2016-geraniumstraat-5-11-pupillen
2016-geraniumstraat-5-11-jongens-pupillen
2016-geraniumstraat-5-11-jongens-junior_senior
2016-geraniumstraat-5-11-jongens-jeugd
2016-geraniumstraat-5-11-jongens-instap
2016-geraniumstraat-5-11-instap

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *