28-mei-2011-001Jordy internationaal

Ons ‘’oud” jongens selectielid, Jordy Hagenaar, heeft dit weekend deelgenomen aan een internationaal turntoernooi.  Dit alles was georganiseerd in Beveren, België. Op zaterdag was de allround wedstrijd waar Jordy individueel de derde plaats bereikte. Met het team werden de Nederlandse turners tweede. Op zondag werd de toestelfinale afgewerkt. Jordy won op Voltige goud, en werd derde op de toestellen vloer en sprong. Vrijdag zal Jordy afreizen naar Zurich, Zwitserland, om met het Jong Oranjeteam deel te nemen aan de Zurich Cup. Ook hier zullen de Nederlandse turners proberen hoge ogen te gooien. Het is schitterend om te zien en te horen hoe het met ons supertalent gaat en wij proberen Jordy zoveel als mogelijk te volgen in zijn turncarrière.
Op de foto is Jody te zien in onze turnhal. De foto is genomen op 28 mei 2011.

28-mei-2011-001

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *