img_2101Tuco van start in Hellevoetsluis
Op zaterdag 29 oktober ging in de turnhal de Fazant in Hellevoetsluis, de jaarlijkse turncompetitie van start. In de turnhal streden de recreanten turnsters (keuze oefenstof) en de selectieturnsters om de hoogste eer. Alle jongens en de verplichte oefenstof meisjes hebben hun eerste wedstrijd op zaterdag 5 november in Spijkenisse.

In alle leeftijdscategorieën was het turnpeil erg hoog. Hierdoor waren de onderlinge verschillen, in de top van het klassement, erg klein. Na elke wedstrijdronde was er een prijsuitreiking. Na de eerste ronde waren er al zeven KDO turnsters met een medaille. Op het eind van de dag hadden veel KDO turnsters eremetaal behaald of waren er heel dicht bij. De tweede, en finale, wedstrijd voor deze dames zal op zaterdag 19 november zijn. Natuurlijk weer gratis toegankelijk voor publiek, en ook weer in de turnhal de Fazant. Dan zal per categorie bekend worden wie zich Eilanden Kampioene 2016 zal mogen noemen.

[cycloneslider id=”tuco-2016-van-start”]

Uitslagen:
senior
junior
jeugd-1
instap
jeugd
pupillen

Categorieën: Geen categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

1 reactie

Peter · 31/10/2016 op 13:45

Alle deelneemsters aan de TUCO hebben ons laten genieten van hoogstaand turnen. Maar liefst 23 medailles werden voor KDO in de wacht gesleept. Hiervoor een welgemeende felicitatie. Het is te hopen dat deze prestaties minimaal worden herhaald, tijdens de laatste wedstrijd van de meerkamp tuco op 19 november. Daarna volgt op 10 december nog de toestelfinale.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *