images

KDO-Sport zoekt nieuw turntalent

Op zaterdag 24 september organiseert KDO-Sport de jaarlijkse jongtalententest. KDO-Sport wil graag de selectiegroep uitbreiden. Je hoeft daarvoor niet op gym te zitten. We zoeken wel meisjes die het leuk vinden om te klimmen en klauteren, koprollen te maken, op hun handen te staan en nergens bang voor zijn. Tijdens de test zal gekeken worden naar lenigheid, kracht, coördinatie, uithoudings,- en doorzettingsvermogen van de meisjes. Wil je uiteindelijk op hoog niveau turnen dan is het belangrijk deze vaardigheden te bezitten.

De turntalententest wordt gehouden op zaterdag 24 september in Turnhal de Fazant aan de Fazantenlaan 4. Het start om 13.00u en zal eindigen om 14.30u. Meisjes uit geboortejaar 2009-2010 mogen zich aanmelden voor deze test! Voor aanmelding of meer informatie kunt u mailen naar: sebastiaan_maas@hotmail.com

Categorieën: Geen categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *