IMG_2016

KDO Cycle Parts turners gehuldigd.

Woensdagavond 15 juni werden in de turnhal de Fazant de kersverse KDO Cycle Parts turners Nederlands kampioenen gehuldigd. Johan van Nimwegen werd in de bloemen gezet voor zijn NL meerkamp titel. Sebastiaan Willemsen kreeg zijn bloemen voor zijn NL titel op het toestel rekstok.
Onder grote belangstelling van ouders en supporters werd door voorzitter Piet Poot ook aandacht geschonken aan alle andere KDO medaille winnaars en finale deelnemers.
Johan van Nimwegen kreeg uit handen van trainer Peter Souren een ingelijst T shirt met de tekst: “NL Turn Kampioen 2016“. Na de huldiging werd het nog extra gezellig in de turnhal met koek en taart voor alle aanwezigen.

[cycloneslider id=”turners-gehuldigd”]

Categorieën: Geen categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

2 reacties

Piet48 · 26/06/2016 op 00:09

Oud leerling van Peter,Jordi Hagenaar,is voor de vierde keer achtereenvolgend Ned kampioen geworden in Ahoy Rotterdam.Zondag 6 toestelfinales in Ahoy.

Piet48 · 27/06/2016 op 12:15

En op zondag de 26e behaalde hij,Jordi Hagenaar 5x goud op brug,ringen,vloer,sprong en rek en brons op voltige,wat een goede basis al wel toe kan leiden.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *