IMG_2001

Turners succesvol in Bergschenhoek.
Op zaterdag 4 juni namen de KDO Cycle Parts turners deel aan de Open Zuid-Hollandse Kampioenschappen in Bergschenhoek. Deze wedstrijd werd door enkele turners gebruikt als aanloop naar het NK van aankomend weekend. Voor de niet geplaatste turners, voor het NK, was het een wedstrijd om zich weer te meten met andere turners. KDO had meerdere deelnemers in verschillende categorieën.
De benjamin turners moesten al om 8.00 uur beginnen met hun wedstrijd. Het was al meteen spannend, met als resultaat een vijfde plaats voor Chistopher Brumond terwijl Wald de Bruin verdienstelijk dertiende werd.
Bij de pupillen ging alles volgens verwachting. Koen Vink werd tiende en Jesse van den Berg werd, na een langere blessure periode, negentiende.
De instap turners waren onderverdeeld in eerste en tweede jaars. Tim Geuze is eerste jaars en werd, door bijna foutloos turnen, eerste. Bij de instap tweede jaars turners deden Troy Tsironis en de NK geplaatste Sem van Heeswijk mee. Na een spannende wedstrijd werd Troy vierde en Sem zelfs tweede.
In de laatste wedstrijd van de dag waren onze NK geplaatsten junioren Tom Imholz en Mitch de Vos aan de beurt. Tom werd met nieuw ingebouwde turnelementen bij rekstok eerste. Mitch volgde Tom op de voet en werd tweede. Terugkijkend op deze lange turn dag, die om 22.00 uur eindigde, kan er op het NK hoge ogen gegooid worden door onze KDO Cycle Parts finalisten.

[cycloneslider id=”turners-succesvol”]

Categorieën: Geen categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *