20160528_200033

Voor de 2e divisie was het weekend van 28 en 29 mei een spannende. Nika Tersteeg en Isa Hartman hadden de meerkamp finale gehaald. Helaas blesseerde Nika zich een week van te voren, waardoor ze niet mee kon doen. Isa Hartman turnde gelukkig wel haar finale. In een sterk deelnemersveld waren enkele foutjes die Isa maakte funest voor een hoge klassering. Desondanks is ze in haar niveau toch op een mooie 22ste plek geëindigd. Ook heeft ze nieuwe elementen geturnd wat zorgt voor een goede basis voor volgend seizoen.
Op zondag turnde Alisha van Meel haar NK in het niveau pupil 2 n1. Alisha is sinds kort overgegaan naar Turnz in Amsterdam, daar heerst meer een topsport klimaat waar zij veel aan heeft. Ze turnde een hele mooie wedstrijd en met voor haar een record score van 50.033 werd ze 11de.
Als slot turnde Ika van de Pol nog een toestelfinale op sprong. Tijdens haar finale zat ze bij de beste 4 turnsters op het onderdeel sprong en daarom mocht ze nu strijden voor een NK toestelmedaille. Helaas kwam ze bij haar eerste sprong niet goed uit waardoor ze minder sprong dan ze eigenlijk kan. Ze is 8ste geworden wat al ontzettend knap is.

[cycloneslider id=”nl-kampioenschappen-turnen-dames”]

Categorieën: Geen categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

1 reactie

Annie · 02/06/2016 op 11:17

Jammer dat er weer geen foto bij staat van alisha.
Had een keer leuk geweest.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *