01666ccf89e4afabfdb0a33c10a79f89a466f197f6

Een druk turnweekeind voor de damesselectie
Op zaterdag turnden de 4e divisie turnsters hun districtsfinale in Amsterdam en in Dordrecht vond het Nederlands Kampioenschap voor de 3e divisie plaats.
Saskia van Erk turnde in Amsterdam ondanks materiaalpech een hele goede wedstrijd. Op balk lukte de radslag zonder moeite, score; 13.200.  Op vloer liet zij haar nieuwe element arabier flikflak zien en werd ook beloond met een 13.200. Zij werd uiteindelijk 9e.
Jeugd 1 turnster Lisanne van der Meer turnde een goede wedstrijd. Zij turnde een stabiele balk 12.100. Op vloer speelde zij safe door maar een enkele flikflak te springen in plaats van een dubbele. Zij werd 16e.
Senioren Suzanne van Valen en Mariska Werring turnden in de laatste ronde een,  voor hen, matige wedstrijd. Suzanne liep een blessure op bij sprong en moest helaas stoppen. Dat was een tegenvaller want ze had hard getraind. Mariska laat normaal een bijna vlekkeloze balk zien maar viel er deze keer helaas vanaf. Haar vloer werd laag gewaardeerd en Mariska heeft genoegen moeten nemen met een 26e plaats.
Esmée de Nooijer turnde op het NK in Dordrecht een wedstrijd naar haar tevredenheid  maar het was een sterk deelnemersveld. Zij is als 26e geëindigd.
Senioren Anouk Slockers en Naomi Driehuis maakten het heel spannend. Naomi stond na drie toestellen op de 2e plaats en Anouk zat ook bij de top 5. Anouk behaalde nog een 2e score op vloer.  Helaas viel Anouk met opsprong balk, desondanks eindigde zij prima op de 6e plaats. Naomi hield stand, scoorde op vloer een 13.220,  een 3e score. Op sprong werd haar tsukahara gehoekt beloond met een 12,466. Na het vierde toestel was het duidelijk; het werd een bronzen medaille voor haar! Naomi, gefeliciteerd.

Categorieën: Geen categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *