002KDO turners vergroten kans op NK titel
In het weekend van 21 en 22 mei had KDO een erg druk en vol turnprogramma.

Zo was er de district finale voor de vierde divisie dames en de derde divisie dames hadden hun NK weekend.
De KDO Cycle Parts turners moesten naar Alkmaar voor hun halve finale. Bij de turners kunnen de beste twaalf deelnemers per categorie zich plaatsen voor de meerkamp finale. De beste zes per toestel plaatsen zich voor de toestel finale. De NK finales zullen voor de turners plaatsvinden op 11 en 12 juni in Alphen aan de Rijn.
KDO had enkele gedoodverfde finalisten als deelnemers. Dat het op de wedstrijddag dan ook zal lukken, is dan nog maar de vraag. Voor Sebastiaan Willemsen zit het meerkampseizoen erop. Hij moest op zijn favoriete toestel, paard voltige, maar liefst drie keer het toestel verlaten tijdens zijn oefening en kon de finale wel vergeten.
KDO heeft wel vijf jongens die zich hebben geplaatst voor de meerkamp finale. Enkelen hebben zelfs kans op een podiumplaats. Deze vijf turners zijn: Johan van Nimwegen, als eerste geplaatst, Benno Hammerstein als vierde, Sem van Heeswijk als derde, Tom Imholz als vierde en Mitch de Vos als zesde, dit onderverdeeld in drie verschillende categorieën.
Voor de NK toestel finales heeft KDO 7 deelnemers met maar liefst 13 kansen op eremetaal. Opvallend zijn hier de KDO deelnemers Troy Tsironis en Tim Geuze.

[cycloneslider id=”kdo-turners”]

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *