pinkstercup poseren

2x goud en 1x zilver op de Pinkstercup voor de acro-gymnastiek turnsters.
Van de 7 acrogymnastiek teams van KDO-Sport die mee gedaan hebben is het trio Renske Gorissen, Suzanne Pierse en Lianna Ruisch gelukt 1e te worden bij de Pinkstercup in Monster.

Hun oefening op de vrolijke pink panther muziek werd beloond met 24,850. Duo Esra v/d Linden en Melanie Pierse werden met hun mooie oefening met 24,800 pnt beloond en werden daarmee de 1e  in hun categorie. Duo Bonnie de Jonge en Fleur v/d Wijgaart behaalden met hun oefening op dromerige disney muziek een dik verdiende de 2e plaats met 24,133 pnt.

Ook de 4 nieuwe teams, die pas in maart zijn begonnen met samenwerken, hebben een goede score weten te behalen. Met veel plezier hebben zij de afgelopen weken veel tijd gestopt in het instuderen van hun oefeningen. Met de commentaren van de jury kunnen zij zich voorbereiden op het nieuwe seizoen en hun oefeningen verder perfectioneren.

Kijk voor meer informatie op kdosport.nl

 

 

 

[cycloneslider id=”acrogym-pinkstercup”]

Categorieën: Geen categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *