IMG_1975

Terwijl de Nederlandse turners zich kwalificeerden voor de Olympische Spelen was er een druk turnprogramma voor KDO Sport.
Enkele selectiedames moesten turnen in Bergschenhoek terwijl het heren selectielid Marijn Prooi naar Kampen moest voor zijn kwart finale. Door een val tijdens de afsprong bij brug, heeft Marijn de halve finale niet weten te halen.
De recreanten jongens en meisjes hadden een wedstrijd dichter bij huis. Zij gingen naar Zwartewaal waar de Prima Vista wedstrijd werd georganiseerd. Bij deze wedstrijd wordt er op vijf toestellen geturnd. Telkens wordt er twee keer een oefening voorgeturnd, die de gymnasten zo netjes mogelijk en zonder fouten moeten naturnen. Voor KDO werden maar liefst tien medailles verdiend. Er was goud voor Milan van den Berg, zilver was er voor Fien Blairon en Maarten Kosters. Een bronzen plak was er voor Sofie de Jong, Britt Six, Katie van Dinteren, Laura van de Wijgaart, Femke Smit, Fenne Kolbeek en Isabella Alves Pereina.

Tellijst Prima Vista 16 april 2016

[cycloneslider id=”druk-turnweekend”]

Categorieën: Geen categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *