IMG_1973

Turnfeest voor KDO in kwart finale

In het weekend van 2 en 3 april werd in Waddinxveen de kwartfinale wedstrijd voor turners gehouden. In deze wedstrijd konden de deelnemers zich plaatsen voor de halve finale die eind mei zal plaatsvinden. KDO mocht met negen turners deelnemen in Waddinxveen. Helaas viel Jordy Noordam reeds voor aanvang van zijn wedstrijd uit door een voetblessure. Alle andere KDO Cycle-Parts turners wisten hun oefeningen goed uit te voeren zodat allen door mogen naar de halve finale.
Voor Sebastiaan Willemsen was er goud bij de senioren op zaterdag. Op zondag werd bij de senioren Johan van Nimwegen tweede en Benno Hammerstein elfde. Bij de instap turners was de positieve uitslag; Troy Tsironis vierde, Sem van Heeswijk vijfde en werd Tim Geuze verrassend zevende.
Bij de junioren2 was het steeds stuivertje wisselen in de top van het klassement. Tom Imholz won verdiend goud terwijl Mitch de Vos een goede vijfde plaats voor zich opeiste.
Het zou leuk zijn als Marijn Prooi bij de junioren1, zich in Kampen over twee weken in zijn kwart finale, ook zou plaatsen voor de halve finale. Dit alles moet leiden tot een spectaculaire NK finale begin juni.

[cycloneslider id=”turnfeest-kwartfinale”]

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *