IMG_1961

Dames volleybaltoernooi
Op 19 maart werd voor de elfde keer in successie het jaarlijkse KDO conditiedames volleybaltoernooi georganiseerd. Elke damesgroep kon een team samenstellen. De damesgroep uit gymzaal het Bolwerk waren zelfs aanwezig met twee teams. De teams hadden allen een ludieke naam verzonnen. Zo waren er de Oranje vrouwen, de Raven, het Allegaartje en het team Streepje voor. De voorronde wedstrijden moest uitwijzen wie er de finalisten zouden worden. In een gezellige en sportieve sfeer werd gestreden voor elke bal. De kleine finale, voor plaats drie en vier, werd gewonnen door de Oranje vrouwen.
De finale ging tussen de winnaars van vorig jaar, Streepje voor, en het team de Raven. In de finalewedstrijd kon het team Streepje voor geen potten breken, waardoor de Raven wonnen. Na uitreiken van de wisselbeker werd het nog gezellig napraten in de KDO Foyer. Het winnende team bestond uit de dames; Saskia Schuitemaker, Wiesje van Campen, Leny de Reus, Betsie Zegers, Kiki Sira-Volbeda en Ine van Akkeren.

[cycloneslider id=”dames-volleybaltoernooi”]

Categorieën: Geen categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *