20160312_174837Goud voor Isa Hartman op kwart finale.

In Harlingen, Friesland werd dit jaar de kwartfinale voor de 2e divisie gehouden.
De instappers N2 Gwen Vaal, Robin Vos en Sarah Lemmen mochten in de eerste ronde hun wedstrijd turnen. Pupil 1 N2 Ika van de Pol moest tegelijkertijd in de andere baan. Voor de instappers was het niveau net iets te hoog. Waar er maar 11 turnsters door mochten stromen naar de halve finale, werden de KDO-Sport meiden resp. 17e, 18e en 23e .
Ika turnde een stabiele wedstrijd, 12 stroomden er door en zij wist dit plekje net te pakken. Voor de volgende wedstrijd hopen we dat ze net zo stabiel is maar dat ze wat meer bonus elementen kan turnen.

Nika Tersteeg, jeugd 2e divisie turnster, turnde in de 3e ronde. Nika maakte wat fouten, zo viel ze een keer van de brug en bij vloer moest ze een keer haar handen neerzetten. Desondanks werd ze 11de en stroomt ze mooi door naar de halve finale. Dat had ze mede te danken aan een mooie balk oefening, ook hier viel ze er één keer af, maar de rest was van een dusdanige kwaliteit dat ze hier nog wel het 3e hoogste cijfer wist neer te zetten.

Isa Hartman vond het niet super gaan na 3 toestellen maar toch ontdekte ze dat ze toen op de 2e plek stond. Met alleen nog sprong te gaan, hoefde ze alleen nog maar 2 keer een mooie sprong te laten zien. Hiermee klom ze op naar de eerste plek en niemand wist nog voldoende punten te scoren om boven haar te komen. Zij kreeg een mooie gouden medaille omgehangen en is zij natuurlijk ook door naar de halve finale.

20160312_174837

 

 

 

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *