20160306 20.34.41DMC-LX100P1010469

Turnen in Nijverdal

Op 5 en 6 maart was de start van de landelijke turnwedstrijden voor heren richting NK. Deze start altijd met de achtste finale. Voor KDO moesten vier turners in Nijverdal aantreden. Twee KDO deelnemers op zaterdag en twee op zondag. Op zaterdag moesten Mitch de Vos en Tom Imholz zich proberen te plaatsen voor de kwart finale bij de junioren 2. Tot het vijfde toestel bleef voor beiden een podiumplaats in zicht. Mitch en Tom stonden op dat moment gelijk op de vijfde plaats. Hun laatste toestel, de brug, moest voor deze twee uitwijzen wie de beste vorm van de dag had. Mitch kreeg 0,25 punten meer dan Tom en werd verrassend derde (zie foto) terwijl Tom eervol vijfde werd. Natuurlijk mogen Mitch en Tom door naar de kwart finale.
Op zondag mochten de KDO benjamin turners strijden voor een plaats in de kwart finale. Christopher Brumond en Wald de Bruin waren goed voorbereid en begonnen aan hun achtste finale. Christopher heeft al een jaar ervaring met dit soort landelijke wedstrijden, terwijl het voor Wald de vuurdoop was. De KDO Cycle Parts benjamin turners zaten in een sterke kwalificatie ronde. Dit kostte Wald een plek in de kwartfinale. Christopher had weinig foutjes en werd twaalfde. Hij mag op zondag 13 maart in Tilburg al deelnemen aan de kwart finale.
Ook mogen, in Tilburg, nog tien KDO turners een gooi doen naar de kwart finale. Dit is dan voor deze tien de eerste landelijke wedstrijd.

IMG_1951

Categorieën: Geen categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *