IMG_1940

Clubkampioenschappen

Op 6 februari werd in de turnhal de Fazant de jaarlijkse clubkampioenschappen gehouden. Maar liefst 200 gymnasten streden voor de hoogste turneer. In veel categorieën en niveaus kon er eremetaal gewonnen worden. Voor de deelnemers was het op het eind van de dag extra spannend want, wie mag zich clubkampioen 2016 noemen bij de jeugd en de senioren. Het was de hele dag een drukte van belang in de turnhal. Op de tribune konden de toeschouwers genieten van schitterend turnen, acrogym en van de springgroep.
De kampioen bij de springgroep werd Anne Frey. Acrogym duo kampioenen werden Esra v.d. Linden en Melanie Pierse terwijl trio kampioen Renske, Suzanne en Lianna werden.
Op de traditionele turntoestellen werden de jeugd kampioenen; Rowan Kiela, Sem van Heeswijk, Geerd Strijdhorst en Fleur Overgaauw.
Bij de keuze oefenstof dames en heren werden de clubkampioenen Laura van Berkel, Chantal van der Klooster en Johan van Nimwegen mochten de bekers met de grote oren in ontvangst nemen. Een tweede plaats was er voor Jynn v.d. Kooi, Esmee de Nooyer, Troy Tsironis, Channa Bignotti, Jan Steenhorst, Suzanne Pierse, Joleine van Es en Sebastiaan Willemsen. De derde plaats overall werden; Gwen Vaal, Naomi Driehuis, Tim Geuze, Marijn Prooi, Lianna Ruisch, Sophie Coppoolse en Jesse van Heeswijk.
Het was een hele klus om alle namen uit alle categorieën te halen. Mocht er toch nog de een of andere deelnemer vergeten zijn horen wij dit graag en zullen zorgen voor een aanpassing. De volledige uitslagen zullen zo spoedig mogelijk op deze site worden gepubliceerd.

In hun categorie zijn de junioren van de acro ook kampioen, het trio Senna, Lotte en Marit.

[cycloneslider id=”clubkampioenschappen-2016″]

Uitslagen Clubkampioenschappen:

Jongens en heren recreanten
Jongens en herenselectie
Kampioenschappen recreanten
Trio koppelwedstrijden en individueel kampioenschap selectie meisjes

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *