IMG_1930

Zaterdag 30 januari werd in Waddinxveen de district wedstrijd gehouden voor de verplichte oefenstof turners.
KDO had zes turners voor deze wedstrijd ingeschreven. De benjamins (jongens t/m acht jaar) moesten om 8.00 uur beginnen. Bij aanvang van de wedstrijd werd er lang zal hij leven gezongen voor de jarige KDO turner Christopher Brumond. Het turnen van Christopher en Wald de Bruin was een genot om naar te kijken. Wald liet in zijn ring oefening een hand los. Dit tot schrik van de leiding, de jury en het publiek. Hij herstelde zich prima en turnde zijn oefening gewoon af. Wald werd negende, terwijl de jarige Christopher vijfde werd.
In wedstrijd twee waren de verwachtingen hoog gespannen voor het duo Troy Tsironis en Sem van Heeswijk. Beiden lieten zeer goed turnen zien. Zij behaalden zelfs op sprong het zelfde cijfer, 18.05. Door het grote aantal deelnemers waren er vier medailles te verdienen. Vierde werd Troy en Sem mocht met zilver naar huis.
In de derde wedstrijd konden Koen Vink en Tim Geuze, met prima turnen, terug kijken op een geslaagde turndag. Koen werd zesde en Tim kon, als tweede in zijn categorie, de zilveren medaille in ontvangst nemen. Alle zes de KDO Cycle Parts turners kwamen tot een individueel puntentotaal van tussen de 84 en 104 punten.
Met dit gegeven kijken wij gespannen uit naar de eerst komende landelijke wedstrijden. Aankomende zaterdag 6 februari zal in de turnhal, de Fazant, de clubkampioenschappen worden gehouden. De aanvang is 9.00 uur en zal duren tot 17.00 uur. De entree is gratis en te bezoeken voor alle belangstellende in de turnsport.

IMG_1930

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *