20160123_124541

Tijdens de Regio wedstrijd op 23 januari, turnden de instap meisjes van KDO-Sport hun eerste echte wedstrijd.
Het doel van deze wedstrijd was een plekje bemachtigen voor de landelijke wedstrijden.

Gwen Vaal, Larissa den Braasem, Sarah Lemmen en Robin Vos vonden het wel spannend maar ook enorm gaaf dat ze in Amsterdam een wedstrijd hadden.
De wedstrijd ging goed bij de meiden. Helaas maakte Larissa een foutje bij de brug waardoor ze wat punten liet liggen. Uiteindelijk plaatste Sarah zich als 11e, Gwen als 12e en Robin zich als 19e.  Helaas voor Larissa, zij werd 26ste, gingen er maar 21 door.

In een latere ronde turnde pupil 1 turnster Ika van de Pol en jeugd2 turnster Nika Tersteeg hun 2e regio.  Ika turnde een stabiele wedstrijd en werd 8ste. Hiermee is ze waarschijnlijk wel door, alleen dat moet nog uitgerekend worden door de bond. Nika turnde een goede wedstrijd met iets meer kleine foutjes als vorige keer. Afgelopen keer werd ze eerste nu kwam ze op de 4e plek terecht. Door het grote aantal deelnemers was er voor haar nog een medaille voor die plek.

[cycloneslider id=”regio-2e-divisie”]

Categorieën: Geen categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *