20160116_183845Regio wedstrijd 1e en 2e divisie.

Voor de 1e divisie was het de eerste regio wedstrijd, voor de 2e divisie de tweede. Alisha van Meel pupil 2 N1 turnster mocht aanvangen in de eerste ronde. Op dit hoge niveau doen niet veel turnsters mee. Alisha turnde op 3 toestellen top cijfers bij elkaar, alleen bij vloer moest ze wat punten laten liggen. Ze werd 4e. Charlize Klop heeft zich af moeten melden vanwege hoge koorts.

Isa hartman deed het wederom goed bij de junioren 2e divisie. Vorige keer werd ze 2e. Dit keer mocht ze een trede lager plaatsnemen. Zij kreeg een mooie bronzen medaille.
In dezelfde baan zou ook Eline Starink moeten turnen maar zij heeft een geblesseerde knie.
Op de andere baan turnde Joleine van Es en Sara Verkerke bij de senior 2e divisie turnsters. Joleine turnde een goede wedstrijd, behalve bij de brug, waar ze wat foutjes maakte. Twee weken eerder won ze nog het goud op dit toestel tijdens het kersttoernooi.  Ze belandde al wat hoger dan de vorige keer. Ze werd 11e.
Sara begon haar wedstrijd goed bij brug, uiteindelijk het één na hoogste cijfer. Alleen met het in turnen op balk, landde ze niet goed op de balk waardoor er een middenvoetsbeentje brak. Zij zit nu dus een tijd in het gips. Erg vervelend omdat ze net terug was van een zware enkel blessure. Bij het kersttoernooi twee weken terug, won ze nog het goud op balk, zilver op vloer en brons op brug.

20160116_183845

Categorieën: Geen categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *