Brons voor acro-duo Fay Briggeman en Beau v/d Stel IMG_0407
Zaterdag 9 januari hebben de ACRO-meiden van KDO-sport voor het eerst deelgenomen aan een districtswedstrijd in Monster.

De 4 teams deden mee in het E niveau voor senioren. Het beloofde een lange, spannende dag te worden. Nadat ze om kwart voor negen konden opwarmen was er tijd genoeg om haren te vlechten en op te steken want het trio bestaande uit Renske Gorissen, Suzanne Pierse en Lianna Ruisch… was pas in het vierde blok als eerste van de KDO-meiden aan de beurt. Met een goed lopende, strakke oefening zonder grote fouten behaalden zij een score van 22.90 pnt. In hetzelfde blok was ook het duo Esra van der Linden en Melanie Pierse aan de beurt. En ondanks een balansfout aan het einde van hun oefening behaalden ze een mooie score van 23.55 pnt.

Ook de oefening van Bonnie en Fleur in het volgende blok werd zonder grote fouten uitgevoerd en ze behaalde een mooie score van 22.40 pnt.

Als laatste mocht het duo Fay Briggeman en Beau van de Stel aantreden. Met een prachtig synchroon geturnde oefening wisten ze een score van 24.05 pnt te halen. En bemachtigden daarmee een bronzen medaille.

De vier teams hebben zeer mooie en stabiele oefeningen laten zien, die beloond zijn met een welverdiende plaats in de districtsfinale op 19 maart in Gouda.

[cycloneslider id=”brons-voor-acro”]

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *