IMG_1915Het is al jaren een traditie dat de 55+ groepen het jaar afsluiten met een volleybaltoernooi.
Voor dit toernooi was er iets nieuws verzonnen. Uit de vier 55+ groepen konden de leden aangeven of ze wilden meedoen aan het volleybaltoernooi. Aan de hand van de opgegeven deelnemers, werd er door de leiding vier teams samengesteld. Elk deelnemend team bestond uit vijf of zes personen. Elk team verzon een ludieke groepsnaam. Zo waren er de Ballenmeppers, de Plus kukels, de Kerst Kadootjes en The Oldies. Elk team speelde op vrijdag 18 december drie voorronde sets. Door een schrijffout duurde het enige tijd voordat de finalisten bekend werden gemaakt. De finale ging tussen de Kerst kadootjes en The Oldies. Er werd natuurlijk gestreden om de felbegeerde wisselbeker. Deze beker ging, na een sportieve strijd, naar de Kerst Kadootjes die de finaleset wonnen met 25-14. Het winnende team bestond uit Annette Smol, Elly de Groot, Frans Spuybroek, Wim Vogler en Cor Koch. Dit volleybaltoernooi zal in 2016 een vervolg krijgen.

IMG_1915

Categorieën: Geen categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *