CIMG2431Turnsters halve finale in Duiven

De eerste turnsters behalen NK tickets.

Op zondag 12 april turnden de eerste turnsters hun halve finale. Komende 2 weken worden de andere halve finales gehouden.
In Duiven turnden Nika Tersteeg, Isa Hartman en Syll van Yperen in de 3e wedstrijdronde en Joleine van Es in de 5e ronde. Nika gaat steeds meer vooruit en turnde een stabiele wedstrijd. Waar er 18 turnsters door gingen werd zij 11e en voor het eerst behaalde zij hierdoor de finale.
Isa turnde in de andere baan ook een zeer nette wedstrijd. Zij behaalde het één na hoogste cijfer op balk en heeft op dit toestel een toestelfinale behaald. Ook is ze reserve bij vloer. Overall werd ze 4e dus net buiten de medailles.
Bij Syll ging de wedstrijd wat minder, ze heeft veel last van blessures waardoor ze het niveau van de andere turnsters niet haalde. Zij werd 21ste en is als enige helaas niet door.
Joleine heeft ook last van wat blessures maar desondanks ging haar wedstrijd nog heel goed. Alleen bij brug moest ze het toestel een keer vroegtijdig verlaten, wat haar een punt kostte. Toch waren de andere toestellen zo goed geturnd dat ze net als Isa op de 4e plek eindigde. Ook heeft Joleine nog een toestelfinale bij vloer en balk. Bij balk is ze zelfs als eerste geplaatst.

Sebastiaan

CIMG2431

CIMG2409

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

2 reacties

Wilma · 14/04/2015 op 14:38

Goed gedaan meiden!

eric en mildred · 22/04/2015 op 19:16

Super gedaan meiden. Op naar het NK!!

En Eline, jammer genoeg niet door maar goed geturnd en nieuwe elementen gelukt. Je mag trots zijn op jezelf!!!!!!

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *