IMG_1702Tom en Sebastiaan wachten op hun beurt

Op 7 en 8 februari was in Tilburg de eerste grote landelijke turnwedstrijd voor turners. Voor meer dan 1100 turners was het de kwalificatie wedstrijd voor plaatsing naar de kwartfinale. De turners wisten reeds voor aanvang van de wedstrijd dat ongeveer de helft van het aantal deelnemers zou afvallen voor de vervolgwedstrijden.
KDO was met 13 deelnemers vertegenwoordigd in Tilburg. Enkele KDO Cycle Parts turners turnden op de top van hun kunnen terwijl, vooral de oudere turners, enigszins op reserve hun oefeningen afwerkten. De uitslagen gaven positieve resultaten te zien. Benjamin Christophen Brumond werd 29ste, pupil Koen Vink werd 22ste, de jeugdturners Marijn Prooi en Casper de Leeuw van Weenen werden tweede en negende, de junior Sebastiaan Willemsen werd achtste en Tom Imholz werd 22ste. Bij de senioren werd Johan van Nimwegen eerste, Jordy Noordam zesde en Benno Hammerstein werd negende. Al deze turners zijn geplaatst voor de kwartfinale.
Voor de instap turners is het nog even met spanning afwachten of zij geplaatst zijn ondanks hun goede klassering in Tilburg. Sem van Heeswijk werd vierde, Troy Tsironis 12de, Jesse van den Berg 18de en Robin Both werd 35ste.
Aankomende zaterdag, 14 februari, zullen in turnhal de Fazant de clubkampioenschappen worden gehouden. Dit is voor alle KDO gymnasten vanaf zes jaar. De aanvang is 9.00 uur en de wedstrijd zal duren tot ongeveer 18.00 uur. Dan zullen alle KDO clubkampioenen bekend zijn.

IMG_1701

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *