20140322_160235

 

Nathalie Meurs KDO- SPORT 3e op DISTRICTSFINALE

Afgelopen zaterdag werden de districtsfinales gehouden van de 3e div. en N3. te Amsterdam.
In de turnhal Turnace mochten de turnsters die zich geplaatst hadden via de Regiowedstrijden hun oefeningen nogmaals laten zien.
In de eerste ronde kwamen pupillen 1 nivo N3 en jeugd 2 supplement E aan de beurt. Voor de pupillen mochten Nikki Landwehr en Jordan den Braasem turnen. Zij turnden een redelijke wedstrijd. Nikki behaalde totaal 45.725 pnt en Jordan 42.775 pnt. Op de andere baan turnden de jeugd turnsters Quinty Hagenaar,  Iris Kers en Loïs de Mol. Zij eindigde resp. 7e,  11e  en 16e. Met 43.033 pnt. ,  41.950 pnt.  en 41.375 pnt. Iris Kers behaalde wel het hoogste cijfer op sprong nl. 11.250 pnt.
In de tweede ronde mochten de pupillen 2 hun wedstrijd turnen. Nathalie Meurs en Melanie Pierse hadden beiden een goede wedstrijd. Helaas werd Melanie bij balk wel heel erg benadeeld door de jury en kreeg hier ook een behoorlijk laag cijfer. Totaal score was 45.700 pnt. Hierdoor kon ze geen aansluiting meer maken met de beste 5 turnsters. Voor Nathalie liep het allemaal prima. Heeft een goede stabiele wedstrijd geturnd en met een totaal score van 49.600 pnt.  kreeg zij een mooie bronzen medaille.
In de laatste ronde mochten de senior turnsters de oefeningen tonen. Xanne Nanuru,  Aranka Looij,  Anouk Slockers,  Sandra Jongejan en Daniëlle Maas hebben er het beste van gemaakt. Het is op zich al een vermelding waard dat het heel bijzonder is dat er zoveel senior turnsters van één vereniging zich plaatsen. KDO-Sport is ook trots op de grote  groep senior turnsters die lid zijn van onze vereniging.
Xanne Nanuru behaalde een 8e plaats met 41.975 pnt.  Aranka Looij 9e met 41.825 pnt. Anouk Slockers,  Sandra Jongejan en Daniëlle Maas resp.  12e  17e  en 27e.
De meeste turnsters  van deze dag hadden zich al geplaatst voor de halve finale van de 3e div die op 12 en 13 april gehouden zal worden in Uithuizen ( Groningen).

 

Categorieën: Turnen