Ons volleybalteam (recreatief)
zoekt versterking…

Ons volleybalteam is op zoek naar versterkOp dit ogenblik bestaat het team alleen uit heren maar ook dames zijn welkom in dit recreantenteam. ing. De leeftijd varieert van 23 jaar tot 65+ en een aantal teamleden doet mee aan het toernooi om het eilandenkampioenschap. Ook wordt incidenteel meegedaan aan andere toernooien in de regio.

Trainen of een wedstrijd spelen gaat best fanatiek. Normaal  wordt er in de zaal getraind maar in de zomer, als het weer goed is, op het strand. Denk je dat je hierbij zou kunnen/willen horen, kom dan eens langs en draai een proefles mee.

Er wordt getraind op donderdagavond van 21:00 tot 22:00 uur in de sportzaal aan de Plataanlaan. Oh ja, neem wel een handdoek mee want als de training afgelopen is ben je echt wel aan een douchebeurt toe!

Namens het team:
Charles Wauben

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *