Prima Vista turnwedstrijd…

Op zaterdag 26 maart werden in de sporthal De Haveling in Geervliet de Prima Vista wedstrijden gehouden. Prima Vista betekend op het eerste gezicht.

Voor deze wedstrijd hoeven de deelnemers geen oefeningen in te studeren. Op de wedstrijddag worden de oefeningen op elk toestel twee keer voorgedaan en moeten de deelnemers deze zo netjes mogelijk en zonder fouten na doen.

Er wordt gewerkt op vijf toestellen. Dit zijn: de lange mat, de sprong, de balk,(bij de jongens de rekstok) de  brug en de ringen. Het toestel ringen wordt meestal als het leukst ervaren, dit omdat ringen normaal niet een toestel is waar wedstrijden op gehouden worden.

De meeste KDO gymnasten turnden de oefeningen zoals ze werden voorgedaan. Natuurlijk deden ook gymnasten van andere verenigingen het goed. Per wedstrijdronde waren voor de deelnemers prijzen te winnen. De eerste deelnemers begonnen om 9 uur en de laatste waren om 18.00 uur klaar. Bij meerdere wedstrijdronden waren zoveel deelnemers dat er soms wel zeven medailles te verdienen waren.

Alle deelnemers kregen een diploma als aandenken aan deze wedstrijd.

De KDO prijswinnaars waren, Eerste prijs  Suzanne Pierse, Robin van de Hoeven, Max Tap, Mitchel van Dongen en Damian van Herp. Tweede prijs, Vera Bonefaas en Ruben van Loo. Derde prijs  Elisa Meurs en Janna Spoon . Vierde prijs Abegail Spaay  Vijfde prijs Kirsten van de Linde, India Schoolenberg en Laura Berkel  Zesde prijs Suzanna Maric en zevende prijzen waren er voor Noa van Gelder en Annick Geleynce. Met deze 16 medaille sloten de KDO recreatiegroepen hun individuele wedstrijden van dit seizoen af.

Klik hier voor de totaal uitslag…

Categorieën: Turnen

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *