KDO-Sport Hellevoetsluis nam deel met 29 selectie turnsters, zij turnden een ochtend, middag of avond wedstrijd. Maar liefst 12 dames behaalden een podiumplaats en ontvingen het ere metaal.
De eerste wedstrijd begon direct al goed, de pre-instappers Rachel Kievit, Julia Langendoen en Chenoa Gijbels behaalden respectievelijk een 1e, 2e en 3e plaats. Het was voor deze jonge selectie meisjes een zeer leerzame wedstrijd, gezien de grootte van het toernooi en de daarmee opgedane ervaringen. Maxime van Ardennen, Pupil 1 niveau 7 turnde een niet zo nette wedstrijd, maar zij liet wel een hele mooie sprong zien. Uiteindelijk werd zij 3e. Noa Poot , Pupil 2 niveau 7 turnde een sterke en nette wedstrijd, zij werd 1e. Wendy Kooiman, Jeugd 2 niveau 6 liet mooi turnen zien en werd daarmee 3e. In de categorie Junior niveau 5 turnde Xanne Nanuru een goede wedstrijd met een sterke vloeroefening met een streksalto voorover, zij behaalde een 3e plaats. Gazel Nicknam, Jeugd niveau 5 turnde een strakke en mooie wedstrijd en werd 3e. Eline Starink, Senior 3 heeft een goed seizoen achter de rug en wist dit ook goed af te sluiten met een 1e plaats. Bij de senioren, niveau 4 behaalden 3 dames een podiumplaats; Chantal van de klooster werd 1e, Daniëlle Maas 2e en Sandra Jongejan turnde niet sterk die dag, maar behaalde toch nog een 3e plaats.
De overige turnsters die hebben deelgenomen zijn Instap niveau 8 Quinty Hagenaar 8e, jackie Overheid 9e, Thyra Kouwenhoven 10e en Loïs de Mol 11e. Pupil 1 niveau 8 Marleen Hooiveld 8e. Pupil 2 niveau 7 Elise Duursma 5e. Jeugd niveau 4 Sara Verkerke 4e. Jeugd 1 niveau 6 Sascha van Roon 5e en Amy Willemsen 6e. Jeugd 2 niveau 6 Elsa Fluks 4e, Quinty de Vries 6e, Naomi Lenten 7e en Aranka Looy 10e. Junior, niveau 5 Cindy Wieleman 9e. De Senioren niveau 4 Julia van Wijk 4e, Laura Bakker 5e en Francisca Seele 7e. .

Het seizoen zit erop, een mooie afsluiting met prachtige resultaten. Gefeliciteerd meiden, goed gedaan! Dank aan iedereen die zijn of haar steentje heeft bij gedragen om er een gezellig en succesvol seizoen van te maken.