Beiden komen uit voor de 1e divisie van KDO-Sport . Deze competitie is een kwalificatiewedstrijd op weg naar het Nederlands Kampioenschap.
Maxime turnde in baan 1 een een goede wedstrijd, vooral op sprong en brug liet Maxime zien wat zij in haar mars heeft. Op balk en vloer liet zij wat puntjes liggen. Sara turnde op hetzelfde moment in baan 2 haar wedstrijd. Op Sprong en vloer turnde zij een goede wedstrijd, op brug en balk zijn nog wat punten te verdienen. Beiden zijn door naar de ½ finale voor het NK.
Een dag later, 7 maart, in de ochtend was het de beurt aan Iris Bakker (jeugd, niveau 5) en Gazel Nicknam (jeugd, niveau 5), uitkomend in de 2e divisie, om een plaats te bemachtigen voor het NK. Iris turnde een nette vloeroefening, ook haar brug turnde ze naar verwachting, op balk en sprong kwam zij echter tekort.
Gazel turnde op brug na een hele goede wedstrijd. Beide dames hebben helaas geen beslag weten te leggen op een plaatsing voor de ½ NK finale.
In de middag kwamen Joleine van Es en Karlijn Verhagen (beide jeugd, niveau 4) uit voor KDO-Sport 1e divisie. Karlijn heeft, ondanks haar aangepaste oefeningen vanwege een rugblessure, een prima wedstrijd geturnd. Haar vloeroefening was een plaatje en ook haar balkoefening werd heel stabiel uitgevoerd. Joleine begon sterk op vloer en ook haar sprong leverde haar een hoog cijfer op. Helaas voor Joleine ging haar brugoefening niet als vanouds en had zij een val van de balk waardoor zij belangrijke punten verspeelde. Toch hebben zowel Karlijn als Joleine zich geplaatst voor de halve finale. KDO-Sport houdt u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen van deze turnsters.
 

Categorieën: Turnen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *