Deze week is het zover de grote verbouwing van de turnhal gaat beginnen!

Vandaag gaat Sportfondsen samen met Janssen en Fritsen een hele hoop spullen vervangen in onze turnhal. De matten worden vervangen, de balken, ringen, een aantal bruggen, etc. Dit is een hele operatie die in totaal een hele werkweek gaat duren. Een deel van deze materialen wordt betaald door Sportfondsen maar ook KDO zelf laat een aantal toestellen (1 extra ringstel, 1 herenbrug en 1 damesbrug) direct vervangen om zo klaar te zijn voor de komende jaren. We betalen dit met het geld wat de afgelopen jaren is opgehaald met de grote clubactie. Het succes van deze acties maakt het voor ons nu mogelijk om de vervanging te bewerkstelligen, bedankt allemaal dat jullie elk jaar weer zoveel lootjes verkopen.

Het begon allemaal al zondag 22-09. Want wat kan je het beste doen als bijna alles in de hal vervangen gaat worden? Natuurlijk schoonmaken wat er nog blijft staan. Zo is onze blokkenkuil al een tijdje niet schoongemaakt (is ook een enorme klus), gister hebben echt enorm veel leden en ouders zich in het zweet gewerkt om de kuil te legen, schoon te maken en weer te vullen, aan de foto’s is te zien hoeveel werk dit is geweest. En als klap op de vuurpijl is ook het materialen hok helemaal opgeruimd WOW!

Als Bestuur willen we iedereen enorm bedanken die gister (op hun vrije dag) is komen helpen om dit voor elkaar te krijgen, we zagen echt wat een mooie vereniging KDO is en hoe vele handen ligt werk maken. Zonder jullie is dit niet mogelijk onze dank is groot!

Dag 1
Vanmorgen waren de Halbeheerder, Sebastiaan en ikzelf aanwezig om 08:00 uur om de mannen van Janssen en Fritsen binnen te laten om alle oude matten te verwijderen en vanaf morgen alles nieuw weer op te bouwen. Tijdend de start vertelde de projectleider ons dat alle matten en balken worden opgehaald door de stichting Sports for Children die deze matten weer op knapt met vrijwilligers en doneert aan een turnlocatie in Kroatië, dit is natuurlijk super en zo worden de oude spullen weer ingezet voor landen en kinderen die het minder breed hebben dan wij hier in Nederland.

Eind deze week volgt een update van de werkzaamheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *