Eindelijk was het zover, zaterdag 12 maart mochten de pupillen niveau 4 van KDO-Sport Hellevoetsluis hun wedstrijd turnen in het Topsportcentrum in Rotterdam.

Jill van Brosten, Jenna Valiente, Anouk Lantinga, Lana Hazelebach en Esmee de Ronde keken er al een tijdje naar uit. Met gezonde spanning stonden ze dan ook te popelen om hun wedstrijd tegen andere teams uit Zuid-Holland te turnen.

De 9 á 10 jarige meisjes begonnen na de warming-up met goede oefeningen op het toestel brug. Vervolgens was de 10 cm brede evenwichtsbalk aan de beurt. Heel knap hielden ze de zenuwen onder controle en waren ze ook dit toestel de baas.
Ook op vloer en sprong lieten ze mooie afgewerkte oefeningen zien en pasten ze de tips die ze tijdens trainingen hadden gekregen goed toe.

De trainers zijn hier erg trots op en het werd flink beloond. Tijdens de prijsuitreiking bleek dat de meisjes met een groot puntenverschil goud wonnen.
Nummer 3 behaalde 131 punten, nummer 2 volgde met 135 punten en het team van KDO-Sport stak er met 151 ruim bovenuit.

Op 14 mei nemen de meisjes het opnieuw op tegen andere clubs uit Zuid-Holland.

Categorieën: Geen Categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

1 reactie

MitchdeVos

MitchdeVos · 23/03/2022 op 22:28

Gefeliciteerd meiden! Super goed gedaan! Succes op 14 mei!

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *