Beste leden van KDO-Sport uit Hellevoetsluis,

Zaterdagavond 18 December 2021 is wederom mede op advies van het OMT een pakket van nieuwe maatregelen rondom het coronavirus bekend gemaakt.

Een doorontwikkelde variant van het virus is bezig zich te verspreiden door Nederland en dat is dan ook de reden voor het kabinet om nieuwe strenge maatregelen te stellen voor ons allen in de vorm van een algehele `Lockdown`. Voor KDO betekent deze algehele `Lockdown`wederom een aanpassing met grote gevolgen voor alle sporters en trainers van onze vereniging.

Aankomende periode zullen wij alle lessen tot nader order laten vervallen. Het bestuur is hier uiteraard zeer teneergeslagen over maar handelt vanuit een situatie van overmacht. Nogmaals het bestuur vindt het opnieuw sluiten van de zalen zeer vervelend maar zal zich uiteraard ook moeten conformeren aan de maatregelen zoals bekend gemaakt tijdens de persconferentie.

Ondanks deze vervelende bovenstaande boodschap wensen wij als bestuur iedereen hele fijne kerstdagen en een fijne oud-en nieuwviering.

Wij hopen een ieder in goede gezondheid weer te kunnen ontmoeten in de sportzalen wanneer wij onze mooie sport weer mogen beoefenen.

Met sportieve groet, Eric van Es

Namens het bestuur van KDO-Sport.

Categorieën: Geen Categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *