Beste leden van KDO-Sport uit Hellevoetsluis,

Afgelopen vrijdagavond is wederom een pakket van maatregelen rondom het coronavirus bekend gemaakt. Voor KDO in het geheel betekent dit een aanpassing met grote gevolgen voor alle betrokkenen van onze vereniging.

Aankomende periode zullen er jammer genoeg weer lessen vervallen,verplaatst en aangepast worden. Hoe dat er precies uit gaat zien kunnen we op dit moment nog niet inschatten ,maar dat het gevolgen voor een ieder zal hebben is duidelijk. Dit weekend worden de trainingsrooster bestudeerd om te kijken of en hoe wij lessen kunnen verplaatsen, maar ook welke trainingen er helaas zullen moeten vervallen.

Het bestuur van KDO is hier uiteraard zeer teneergeslagen over maar handelt vanuit een situatie van overmacht.

Na dit weekeind zullen we u informeren via de diverse kanalen zoals bijvoorbeeld de website van KDO ,Facebook ,maar ook de trainers zullen hier een grote rol in hebben.

Nogmaals ,het bestuur en de trainers vinden dit een zeer vervelende situatie en zullen proberen de genomen maatregelen voor een ieder tot een minimum te beperken ,maar het is zeker dat de maatregelen voor alle sporters van KDO-Sport gevolgen zullen hebben.

Met sportieve groet, Eric van Es Namens bestuur en trainers van KDO-Sport

Categorieën: Geen Categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *