Op vrijdag 15 oktober vond de Algemene Leden Vergadering van KDO-Sport Hellevoetsluis plaats. Trainster Belinda Gerretse heeft sinds 1 april 2005 met volle overgave haar bestuursfunctie uitgevoerd. Naast haar werkzaamheden als bestuurslid deed Belinda ook het beheer van de foyer aan de Plataanlaan. Na 16 jaar heeft zij besloten met deze werkzaamheden te stoppen. Een mooi boeket was op zijn plaats om haar te bedanken voor alle betrokkenheid die zij al die jaren heeft getoond. Belinda gaar zich volledig richten op haar werkzaamheden als trainster.

Zij is naast trainster van verschillende recreatiegroepen ook de oprichtster van de acro-selectiegroep. Een snel groeiende discipline binnen KDO-Sport Hellevoetsluis.

De voorzitter en de ledenadministrateur hebben Belinda en haar acro-selectie groep in het weekend een bezoekje gebracht. In augustus was Belinda 30 jaar in dienst van KDO-Sport Hellevoetsluis en als blijk van waardering kreeg zij een diner-bon.

Verschillende duo’s en trio’s binnen de acro-groep hebben toen hun mooie oefeningen laten zien die ze van Belinda en haar collega-trainsters hebben geleerd. Nogmaals willen we Belinda bedanken voor haar tomeloze inzet en enthousiasme en we hopen dat we nog jarenlang kunnen genieten van haar aanwezigheid en haar lessen.

Categorieën: Geen Categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *