In de maand september laten NOC*NSF, sportbonden, gemeenten en sportclubs heel Nederland zien dat iedereen kan genieten van sport en beweging. Want sport verbindt en levert mooie vriendschappen op! Landelijk wordt de nationale sportweek georganiseerd en lokaal ‘Doe sportief mee, in ‘Voorne aan zee’’. Met deze acties krijgt iedereen de kans de sport te ontdekken die bij hem of haar past. KDO-Sport doet ook mee, dus kom naar een van onze lessen en krijg de smaak te pakken!

Divers aanbod
De Hellevoetse gymnastiekvereniging is actief in Turnhal de Fazant en de sportzalen aan de Plataanlaan, het Bolwerk en in de Ravense Hoek. Voor iedere leeftijd is er wel een les bij KDO-Sport.

Jeugd
Is jouw kind dol op klimmen, klauteren, slingeren en springen? Vanaf 1,5 jaar kun je al meedoen met ouder- en kindgym en daarop volgend biedt de club kleuterlessen op verschillende locaties. Is jouw zoon of dochter al iets ouder en wil hij of zij graag de handstand, flikflak en salto leren, ook dat kan. Meerdere keren per week zet de leiding uitdagende situaties neer, zodat kinderen zich lekker kunnen uitleven, over de kop gaan en freerun- of turnvaardigheden aanleren. Uniek in de omgeving is acrogym. Bij KDO-Sport is een grote groep acrogymnasten actief, die het naast mooie kunsten oefenen erg gezellig hebben met elkaar.

Volwassenen
Onze trainers verzorgen iedere week ook leuke lessen voor volwassenen. Zo kun je meedoen aan sportfit, aerobics, volleybal en/of conditietraining. De lessen van met name sportfit zijn erg gevarieerd. Onder deskundige leiding worden er oefeningen gedaan voor het uithoudingsvermogen, de coördinatie, kracht en lenigheid. Deze worden gecombineerd met spelvormen, zoals badminton, trefbal en ook tennistechniek. Sporten bij onze club is meer dan bewegen, een gezellige en sociale sfeer staan voorop. Na de lessen voor volwassenen wordt er altijd tijd vrij gemaakt voor een drankje en om gezellig bij te kletsen.

Meedoen?
Belangstellenden zijn van harte welkom om gratis mee te doen of te komen kijken. Na twee proeflessen kun je lid worden van de club. Het lesrooster vind je op de website www.kdosport.nl. Voor meer informatie over KDO-Sport en de proeflessen, kun je contact opnemen met Christel Dubbeldam, via christel@kdosport.nl.

Categorieën: Geen Categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *