Beste sporters  van KDO-Sport,

Gisteravond was de persconferentie van Premier Rutte. Zoals we allemaal al wisten uit de nieuwsberichten van de afgelopen dagen, ging het niet de goede kant op met het aantal positief geteste mensen in relatie tot de coronabesmettingen. Het gevolg is dat er gisteravond een zeer streng pakket met maatregelen werd afgekondigd. Buiten sporten is nog beperkt mogelijk maar het fysiek binnen sporten ligt de aankomende 5 weken volledig stil. Het bestuur van KDO Sport kan dan ook niets anders besluiten de zalen voor de aankomende weken volledig te sluiten en de lessen op te schorten tot minimaal 19 Januari 2021. Zoals Rutte ooit zei: “better safe than sorry”. We beseffen dat veel mensen dit niet leuk vinden, maar veiligheid gaat boven alles. De meesten van ons vallen in één of meer risicogroepen. Voor een vereniging als KDO zal dit ook financieel een pittige uitdaging gaan worden. Nadat er het afgelopen jaar zeer kritisch naar de uitgaven is gekeken vragen begroting en financiële planning nu weer onze aandacht de aankomende periode. KDO-Sport hoopt daarom wederom op uw steun te mogen rekenen. Wij als bestuur en trainers gaan in overleg met elkaar hoe wij de aankomende periode de verloren lesuren kunnen compenseren. De nieuwe regeling gaat in op dinsdag 15 December aldus premier Rutte.

Zodra we weer gaan sporten komt daarover een bericht. Zie voor gedetailleerde informatie over de nieuwe maatregelen van de overheid de kranten of  www.rijksoverheid.nl

Voor de tijd totdat we weer kunnen sporten wensen wij jullie alle goeds. Blijf gezond en blijf een beetje bewegen de aankomende weken. Hou vol en tot in de sportzaal over een aantal weken.

Met sportieve groet,

Willem, Piet, Belinda, Sylvia, Christel en Eric.

Bestuur KDO Sport Hellevoetsluis.

Categorieën: Geen Categorie

Webbeheer

Webbeheer

Hallo allemaal! Hopelijk vinden jullie de website mooi! Als je suggesties hebt kun je die sturen naar: ik@mitchdevos.nl!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *