Gisteren kwam er onverwacht bezoek in de turnhal voor een speciale gelegenheid. Willem en Sylvia riepen alle turnsters de vloer op en namen het woord.

Wie turnt er al vanaf 7 jaar? Wie heeft al eens wedstrijden geturnd? Vele vingers van turnsters gingen de lucht in. En… Wie is er Nederlands Kampioen geworden? Er ging niet meteen een belletje rinkelen, maar Sebastiaan werd in het zonnetje gezet. Sebastiaan is 25 jaar lid van KDO-Sport en ontving een speldje en bos bloemen van de club.

Nadat beide zussen al turnden, hielp zijn moeder bij een jong talenten test en hoppelde Sebastiaan ook mee. Pia vroeg of hij ook wilde turnen en een tijdje later hing hij aan de hoge rekstok bij Peter Souren. Het turnen beviel hem goed. Sebastiaan werd in zijn turncarrière Nederlands Kampioen voltige, won twee keer zilver op de meerkamp en zette een record van ruim 80 flanken neer op de paddestoel. In 2007 werd Sebastiaan trainer bij de dames selectie en sindskort is de hij ook halbeheerder van de turnhal. KDO-Sport is Sebastiaan ontzettend dankbaar en hoopt nog lang met hem samen te kunnen werken!

Categorieën: Geen Categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *